Două incendii produse în Hotar și Aleșd au fost stinse miercuri de pompierii aleșdeni

469

În cursul zilei de miercuri, pompierii militari din cadrul Stației Aleșd au stins două incendii produse în localitatea Hotar, comuna Țețchea și  în Aleșd.

 

Primul incendiu, produs la un teren viran din localitatea Hotar, a fost sesizat în jurul orei 15.10, la fața locului fiind mobilizat un echipaj de pompieri militari care a localizat și lichidat incendiul în aproximativ 35 de minute. Ca urmare a producerii evenimentului, a ars vegetația uscată pe o suprafață de circa 0.50 hectare.

Cel de-al doilea apel care informa dispeceratul ISU Bihor cu privire la izbucnirea unui incendiu în raionul de intervenție al Stației de Pompieri Aleșd, a fost primit în jurul orei 15.40. 

Incendiul, care se manifesta cu degajări mari de fum, în bucătăria unui apartament situat la etajul 2 al unui bloc din Cartierul Șoimul din Aleșd, a fost localizat și lichidat în aproximativ cinci minute de la primirea apelului, pagubele fiind limitate la o tigaie aflată pe aragazul lăsat în funcțiune, nesupravegheat.

Citește pe aceeași temă: Alertă de incendiu la un bloc din Aleșd. Proprietarul a uitat o tigaie pe foc

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.