Doi copii din Hotar, violați de un bărbat

3932

O fetiță și un băiat din localitatea Hotar, în vârstă de aproximativ 10 – 11 ani, au trecut prin chinuri groaznice. Câteva luni aceștia au fost violați de un bărbat la care muncea tatăl lor.

Sătulă să îndure chinurile la care a fost supusă, fetița și-ar fi anunțat mătușa, care a alertat imediat poliția din Aleșd.

“Tatăl copiilor avea grijă de animalele fermei unui bărbat. Acesta locuia la marginea unei păduri din localitatea Hotar. Totul a plecat de la mătușa copiilor, pe care a sunat-o fetița, iar mătușa a sunat la poliție”, scrie bihon.ro.

Anchetatorii au prelevat probe și se așteaptă rezultatele de la Medicină Legală notează aceeași sursă. „Ieri a fost sesizată, la noi, fapta pentru viol. S-a constatat că faptele sunt de competența DIICOT și s-a dispus declinarea dosarului către DIICOT”, a declarat procurorul Rodica Popa, șefa Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.