Distracția la sate: mașini conduse de șoferi fără permis

1114
poliția rutieră -800x500
Foto caracter ilustrativ

Luni, 25 martie, la ora 09.40, pe drumul județean 170, în localitatea bihoreană Vadu Crișului, polițiștii Postului de Poliție Vadu Crișului au depistat în trafic un localnic de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Postului de Poliție Vadu Crișului.

Tot luni, 25 martie, al ora 10.25, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un bărbat de 57 de ani, din comuna Țețchea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe strada Horia din localitatea Tileagd, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.7 de Poliţie RuralăTileagd.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.