Depistați în trafic, în timp ce conduceau fără permis, autoturisme neînmatriculate

730

Marți, 3 mai polițiștii Secţiei nr.8 de Poliție Rurală Tinca au depistat în trafic, pe drumul comunal 97, în localitatea Olcea, un tânăr de 22 de ani, din comuna Olcea, în timp ce conducea un autoturism care avea numărul provizoriu de înmatriculare expirat și având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 

Tot marți, pe drumul județean 767, în localitatea Tilecuș, polițiștii Postului de Poliție Tileagd au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din comuna Țețchea, în timp ce conducea, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, un autoturism al cărui număr de înmatriculare provizoriu era expirat.

În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.