Copil din Țețchea muşcat de câinele vecinului

1745
Smurd- Aleșd-ISU- Bihor
Foto caracter ilustrativ

Un băiat în vârstă de patru ani, din Tetechea, a fost muşcat ieri de câinele din curtea vecină.

La faţa locului a intervenit un echipaj Smurd al stației de Pompieri din Aleșd, care au transportat copilul la Unitatea de Primire Urgenţe (CPU) ORADEA pentru îngrijiri de specialitate. 

“Am fost solicitaţi să intervenim pentru un copil muşcat de câine, la faţa locului s-a găsit un copil cu plăgi muşcate, care sângera. După acordarea asistenţei medicale de urgenţă, pacientul a fost transportat la spitalul Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea“, a precizat Camelia Roșca, purtător de cuvânt al ISU Bihor.

La spital, copilul a fost evaluat şi a primit tratament de specialitate din partea medicilor.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.