Campanie de preventie medicala în comuna Tetchea (localitatile HOTAR, SUBPIATRA, TETCHEA, TELECHIU)

318

Primaria Tetchea cu sprijinul deosebit oferit de catre Holcim (Romania ) SA Ciment Alesd in parteneriat cu Clinica MEDONTIME Oradea si Laboratoarele Biostandar desfasoara in perioada Septembrie –  Noiembrie 2019, o campanie de preventie medicala destinata unui numar de 100 de seniori (persoane in varsta) din comuna Tetchea (localitatile HOTAR, SUBPIATRA, TETCHEA, TELECHIU).

Raspundem unei nevoi reale a multor persoane in varsta care sunt in imposibiliatea de a se deplasa la oras pentru investigatii medicale de specialitate.

In consecinta va oferim un mic fragment din STRATEGIA NAȚIONALĂ PENTRU DEZVOLTARE DURABILĂ A ROMÂNIEI”:

Indicatorul privind incidența bolilor cardio-vasculare cifrele, deși în creștere, sunt comparabile cu cele din țările dezvoltate, un studiu Eurostat privind ponderea deceselor cauzate de boli ale sistemului circulator la nivelul Uniunii Europene prezintă date alarmante pentru România, unde, în 2014, 320,3 din 100.000 au decedat comparativ cu 126,3 din 100.000 media Europeană.

Pachetul de sanatate a cuprins analize medicale, consultatii aferente specialitatilor de cardiologie sidermatologie. Medic coordinator campaniile medicala este Dr. Natalia Hrihorisan si Lavinia Dreana– director general- Clinica MedOnTime.

“Multumim Holcim pentru implicarea activa in viata persoanelor varstnice din comunitatea noastra!”, transmit reprezentanții primăriei Tetchea.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.