Camion plin cu stupi de albine distrus într-un incendiu la Hotar

2177
Camion plin cu stupi de albine distrus într-un incendiu la Hotar

Un camion încărcat cu stupi de albine a ars, după ce a fost afectat de un incendiu.

Incendiul a fost anunțat vineri, în jurul orei 12:15, când echipaje de pompieri de la Stația Aleșd au intervenit pe un teren din localitatea bihoreană Hotar, comuna Țețchea. Acolo, camionul ardea ca o torță.

La sosirea forțelor de intervenție, flăcările, propagate de la un scurt circuit electric, se manifestau violent la nivelul întregului autovehicul. Au ars autocamionul și stupi de albine cu rame.

Intervenția a fost dificilă din cauza roiurilor de albine agitate. Pompieri au stabilit că cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurt circuit.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.