Câine rămas captiv într-o vale din localitatea Țețchea, salvat de pompierii aleșdeni (video)

471
Câine rămas captiv într-o vale din localitatea Țețchea, salvat de pompierii aleșdeni

Pompierii alesdeni nu salvează doar oameni. Ei sunt la datorie și atunci când vine vorba de necuvântătoare. Datorită ajutorului lor, un câine rămas captiv într-o vale din localitatea Tetchea este în viață.

Indiferent că este vorba despre o persoană sau despre un animal, echipajele pompierilor sunt pregătite să intervină. Așa s-a întâmplat și marți după-amiază, când pompierii Stației din Aleșd au fost solicitați să salveze un câine rămas captiv într-o vale în localitatea Tetchea.

Pompierii aleșdeni au intervenit cu ajutorul echipamentelor specifice iar după intervenție câinele a fost eliberat în siguranță. Animalul a fugit însă imediat, fără a da șansa salvatorilor să îl ducă într-un loc protejat.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.