Bărbat din Chistag lovit de masina în Țețchea

1965
smurd Aleșd noaptea
Foto © AlesdOnline arhivă

​Accident de circulație, miercuri, în localitatea bihoreană Țețchea. Un barbat de 53 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină. Victima mergea pe marginea drumului fără a purta vestă reflectorizantă.

Miercuri, 30 octombrie, la ora 20.25, pe drumul județean 108 I, în localitatea bihoreană Țețchea, un bărbat de 29 de ani, din comuna Țețchea, în timp ce conducea un autoturism pedirecția Telechiu Chistag, a accidentat un bărbat de 53 de ani, din Chistag, care se deplasa noaptea, pe partea carosabilă, pe timp de ploaie, fără a purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent reflectorizante, spun polițiștii.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii Compartimentului  Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.