Accident mortal în Subpiatră: bărbat căzut pe carosabil călcat de o mașină

4261
baut pe bicicleta
Foto caracter ilustrativ

Tragicul eveniment s-a petrecut în afara localității bihorene Subpiatră. Un barbat din Subpiatră, căzut lângă bicicletă, pe carosabil nu a fost observat de către un șofer de 28 de ani din Subpiatră, care conducea un autoturism și a fost zdrobit de roata din stânga-față a acestuia.

 

„Luni, 13 aprilie, la ora 21.50, pe drumul comunal 183, în afara localității bihorene Subpiatră, un bărbat de 28 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Chistag Subpiatră, a trecut cu roata stânga față peste un bărbat de 63 de ani, din Subpiatră, care era căzut pe carosabil, lângă bicicletă, având îmbrăcăminte de culoare închisă și fără a purta elemente fluorescent reflectorizante”, precizează comisar-șef Alina Fărcuța.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 63 de ani a suferit leziuni care i-au provocat decesul.

Polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.