Tăieri ilegale de arbori la Vârciorog.

282

Joi, 26 mai, polițiștii Postului de Poliție Vârciorog au depistat un tânăr de 23 de ani, din localitatea bihoreană Serghiș, bănuit că în cursul lunii mai a.c. ar fi tăiat ilegal și ar fi sustras 10 arbori, specia molid, în valoare de aproximativ 3.000 lei, dintr-o pădure din localitatea Vârciorog.

 

Materialul lemnos a fost recuperat parțial de polițiști.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de Polițiștii Postului de Poliție Vârciorog din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.