Pieton acroșat pe acostament, de un autoturism condus de un bărbat sub influența alcoolului.

182

Miercuri, 30 martie a.c., la ora 19.50, pe drumul județean 108/I, în localitatea bihoreană Bălnaca, un bărbat de 40 de ani, din comuna Șuncuiuș, în timp ce conducea un autoturism înspre localitatea Bratca, având o concentrație alcoolică de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare.

 

Astfel, autoturismul condus de acesta a acroșat și accidentat ușor un bărbat de 43 de ani, din Bălnaca, care se afla pe partea stângă a acostamentului părții carosabile, în direcția de deplasare a autoturismului.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.