Bărbat din Șuncuiuș depistat în timp ce conducea beat și fără permis un moped neînregistrat și cu număr fals

579
Foto caracter ilustrativ

Polițiștii au depistat, un bărbat de 44 de ani, din Șuncuiuș, care conducea un moped pe strada din localitate, in timp ce se afla sub influența bauturilor alcoolice.

 

Potrivit polițiștilor, sâmbătă, 7 mai, la ora 17.00, pe drumul județean 108/I, în localitatea bihoreană Șuncuiuș, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un localnic de 44 de ani, în timp ce conducea un moped neînregistrat și având o concentrație alcoolică de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar mopedul avea aplicată o plăcuță cu un număr de înregistrare care aparține unui alt moped.

Conducătorului mopedului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Tot sâmbătă, la ora 16.26, pe D.N. 1, în localitatea bihoreană Topa de Criș, polițiștii rutieri din Aleșd au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, din comuna Târnova, județul Arad, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.