Sorin Buşe, este aşteptat joi la Aleşd, pentru a semna contractul de execuţie a Centurii Aleşd Sud

459

Buşe a inclus variantele ocolitoare de pe DN 1 – Aleşd şi DN 76 – Beiuş – Ştei în strategia naţională de transport. Contractul de execuție a lucrărilor pentru Varianta de Ocolire a localităților Ştei, Rieni şi Beiuş, a fost semnat.

 

Varianta sud a șoselei de centura a orașului Aleșd în lungime de 8.087 m va începe devierea între Lugasu de Jos si Aleșd, va urma aproximativ cursul Crişului Repede si va reintra în DN 1 între Tinaud si Groși nu a putut fi demarată până în prezent din lipsa de finanțare.

Primarul orașului Aleşd Ioan Todoca a declarat: „Joi seara mai mult ca sigur Primaria Orasului Alesd va fi vizitată de Sorin Buse ministrul transporturilor”.

Potrivit edilului aceasta vizita este legată de semnarea contractului de executie a CENTURII ORASULUI ALESD.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.