SONDAJ: Eşti de acord cu termenul pentru familia tradiţională, sau e bine și fără?

691

Răspunde și tu sondajului de mai jos!

 

Peste 8.000 de persoane au participat, sâmbătă, în Piaţa Unirii din Oradea, la un miting organizat de Coaliţia pentru Familie, pentru a cere modificarea Constituţiei astfel încât căsătoria să fie posibilă doar între o femeie şi un bărbat, şi organizarea unui referendum pe această temă.

Participanţii la miting s-au adunat, sâmbătă, în jurul orei 11 în Piaţa Unirii din Oradea, afisand pancarte cu mesajul „3 milioane de voci! Un strigăt firesc menit să protejeze firescul”, dar şi panglici tricolore pe braţ.

Mai multi parinti si-au adus copiii la miting spunand ca acestia pot fi doar „rodul unei familii traditionale, o familie bazata pe dragostea curata dintre un barbat si o femeie”.

Curtea Constitutionala a avizat pozitiv, pe 20 iulie, initiativa de modificare a Constitutiei astfel incat sa se stipuleze explicit ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre barbat si femeie, nu pe cea intre soti.

Tu ce părere ai?

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.