Soferita turmentata la volan, prinsă în Aleșd

4183

Incredibil, dar adevărat! Nu numai bărbaţii se îmbată şi se urcă beţi la volan, ci acum şi femeile le calcă pe urme. Spre ruşinea ei, o femeie din Peştiş a fost prinsă de poliţiştii de circulaţie în stare de ebrietate la volanul maşinii sale. Totul s-a întâmplat marți, 27 septembrie, in jurul orei 23.40, pe strada Tudor Vladimirescu din localitatea Aleşd unde a fost depistată în trafic o femeie de 43 de ani, din Peştiş, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat se arata intr-un comunicat emis de IPJ Bihor.

 

Conducătoarei autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

Tot marți, 27 septembrie, pe strada Bisericii din localitatea Vadu Crişului, polițiștii Secţiei nr.1 de Poliţie Rurală Borod au depistat în trafic un bărbat de 35 de ani, din comuna Şuncuiuş, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Deasemenea, în aceeași zi pe strada Bobâlna din Aleşd a fost depistat în trafic un bărbat de 64 de ani, din Măgeşti, în timp ce conducea un autoturism, având expirată perioada de valabilitate a numărului provizoriu de înmatriculare.

 
În ambele cazuri fost întocmite dosare penale.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.