Serbare de Crăciun la Lugasu de Sus

255

Vineri, 9 decembrie 2016, începând cu ora 9.00 pe scena Căminului Cultural din Lugasu de Sus va avea loc o Serbarea de Crăciun a Școlii Primare NR.1 Lugasu de Sus, care funcționează în această localitate.

 

Ca de fiecare dată, la acest eveniment, alături de reprezentanții conducerii locale, ai Școlii și ai comunei, vor fi prezente și alte oficialități.

După serbarea susținută de clasele a II-a si a IV-a începând cu ora 10.00 va avea loc și un spectacol de magie susținut de Edi Malita si Bianca Onita unde intrarea este liberă.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.