SĂRBĂTOAREA RECUNOȘTINȚEI IN COMUNA ȚEȚCHEA

363

Unică în județul Bihor, această sărbătoare a devenit tradiție în comuna Țețchea. Este un prilej în care într-un cadru festiv, locuitorii comunei, folosesc căminul cultural pentru a aduce mulțumiri „Împăratului Ceresc” pentru împlinirile de peste an. Conectați la expresia creștină „NIHIL SINE DEO” care personalizează frontispiciul frumosului complex administrativ al comunei, locuitorii comunei Țețchea au transformat această zi într-o autentică sărbătoare.

 

Cu acest prilej, Duminică 30 octombrie ,începând cu ora 13, în căminul cultural din Țețchea, preoții din comună vor oficia o slujbă de mulțumire, după care formațiile artistice din comună vor susține un spectacol folcloric.

Învitați: Florica Duma și „Stelele Bihorului”. Consiliul Local și Primăria comunei Țețchea vă invită cu drag la această frumoasă sărbătoare.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.