S-a lansat sursa ta de stiri si informatii din zona ALESD / ASTILEU / AUSEU / BOROD / BRATCA / BRUSTURI / LUGASU DE JOS MAGESTI / SINTEU / SUNCUIUS / TETCHEA / TILEAGD / VADU CRISULUI dar si cele mai importante din zona BIHOR, NATIONALE si INTERNATIONALE

903

www.alesdonline.ro care propune cititorilor o perspectivă inedită asupra informațiilor evenimentelor și știrilor din zona Alesd.Pe site se vor regăsi semnături ale unor jurnaliști cu experiență, veți găsi articole despre modă, design, călătorii, timp liber, cultură, gastronomie, tehnologie, sport si știri,evenimente de ultimă oră din Alesd și împrejurimi.
www.alesd-online.ro este un proiect îndrăzneț intr-o lume agitată, speriată de provocări,își propune să ofere soluții smart problemelor legate de stilul nostru de viață: urban, agitat, consumerist.

 

Pentru sugestii si informatii va rugam sa ne trimiteti email la [email protected]

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.