Reținut de polițiștii rutieri din Aleşd

1025

Miercuri, 14 septembrie, polițiștii Serviciului Rutier și polițiștii din Aleșd au reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor un bărbat de 26 de ani, din localitatea bihoreană Borod, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis și conducere sub influenţa alcoolului.

 

Cel în cauză a fost depistat în trafic miercuri pe strada Tudor Vladimirescu din localitatea Aleșd. Acesta a refuzat să oprească la semnalul regulamentar de oprire efectuat de polițiștii rutieri, și-a continuat deplasarea, fiind blocat în trafic și oprit pe drumul județean 764, în oraşul Aleşd. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta conducea fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi având o concentrație alcoolică de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Joi, 15 septembrie, cel în cauză a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleșd și la Judecătoria Aleşd cu propunere de arestare preventivă.
Polițiștii rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Aleşd continuă cercetările în cauză sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere şi conducere sub influenţa alcoolului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.