Restricții de circulație in Alesd!

3406

Restricțiile de circulație vor fi aplicate în fiecare zi de joi incepand cu ziua de 7 iulie, se vor institui restricții temporare de trafic între orele 06:00 – 16:00  –  zona străzii BOBALNA intersectie cu DN1 (E 60) intrarea spre Piata Agroalimentara din Alesd si  sensul giratoriu , strada va  urma sa fie transformata intr-o PIATA ANGRO ” .

 

În acest sens  circulaţia va fi semnalizată corespunzător cu semne de circulaţie, panouri de informare, precum şi de către echipaje ale Poliţiei Rutiere, informează un comunicat al Primăriei Alesd.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.