EXPOZIȚIE DE AFIȘE CU MESAJ PREVENTIV, REALIZATE DE ELEVII ORĂDENI

522

Expoziție de afișe cu mesaj preventiv, realizate de elevii Liceului de Artă din Oradea în cadrul campaniei preventive „Luna Cybersecurity”, derulată de polițiștii de prevenire bihoreni.

 

Vineri, 4 noiembrie la Liceul de Arte din municipiul Oradea a avut loc vernisajul expoziției de afișe cu mesaj preventiv „Fața nevăzută a Internetului”, realizate de elevi în cadrul manifestărilor organizate de polițiștii bihoreni sub genericul „Luna Cybersecurity”.

În acest context, elevii Liceului de Artă din municipiul Oradea și-au dovedit creativitatea în cadrul unui concurs de desene și mesaje preventive pe tema siguranței în mediul on-line. Lucrările originale ale elevilor au evidențiat informațiile dobândite de aceștia în cadrul celor două întâlniri interactive pe care le-au avut cu poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, în cursul lunii octombrie.

Mesajele transmise de elevi au reliefat principalele pericole pe care tinerii le pot întâlni în spațiul virtual, surprinse cu talent de adolescenți prin intermediul culorilor vibrante folosite la realizarea desenelor.

Afișul de promovare a expoziției a fost creat de Rareș Gale, elev în clasa a XII – a la Liceul de Arte din Oradea.

Elevii participanți și profesorii care i-au îndrumat în realizarea lucrărilor cu mesaj preventiv sunt:

Elevii: Biro Francesca, Crișan Alexandra, Nicolae Natalia, Silaghi Natalia, Szabo Bernadette, Suiugan Diana, Țeț Riț Emanuel, Vancea Iulia, Kovacs Timea, Papik Edrien, Bodog Lidia, Bălaj Lara, Creț Livia, Călinescu Sabina, Ghenț Denisa, Tanc Cristian, Oiegar Timea, Hegedus Barbara, Reikli Alexandra, Gale Rareș, Bușu Dafina, Bob Ana, Dudaș Erika, Peter Horațiu, Rozsas David.

Profesori coordonatori: Bondor Mihaela – director, Racz Eliza – director adjunct, Nada Panait, David Maria, Tuduc Cornelia.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.