Candidatul USR PLUS la alegerile prezidenţiale, Dan Barna, la Aleșd: A făcut poze, a dat autografe şi le-a spus aleșdenilor că acuzaţiile la adresa lui sunt “minciuni” (VIDEO)

987
Dan Barna la Alesd
Foto ©️ AlesdOnline

Candidatul USR PLUS la alegerile prezidenţiale, Dan Barna, s-a aflat joi dupa-amiaza la Aleșd,  înconjurat de susţinători, prin centrul oraşului pentru a împărţi pliante şi a vorbit cu locuitorii.

În timp ce unii dintre aleșdeni l-au asigurat că se poate baza pe votul lor, alţii l-au luat la întrebări în legătură cu dezvăluirile făcute de RISE Project, iar candidatul le-a dat asigurări că n-a făcut nimic ilegal. Ba mai mult, Barna le-a spus oamenilor că multe din informaţiile vehiculate despre el sunt “minciuni”.

Dan Barna este primul prezidenţiabil care a venit la Aleșd pentru a-şi promova programul înaintea alegerilor din 10 noiembrie.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.