Proiectul initiat de Federatia Romana de Fotbal si UEFA ,,Fotbal si Feminitate,, la Techea

455

Sâmbătă a avut loc prima etapa a proiectului initiat de Federatia Romana de Fotbal si UEFA ,,Fotbal si Feminitate,, proiect pentru popularizarea fotbalului feminin. AJF Bihor face parte din grupa a IV impreuna cu AJF Salaj si AJF Maramures.

 

La sală de sport din Tetchea echipele U14 a trei județe (Maramureș Salaj si Bihor) respectiv doua formații U 12 (Maramures si Bihor) sau duelat în cadrul primului turneu.

La  U 12 s-a disputat o singura partida din motivul ca AJF Salaj nu a avut echipa la categoria asta,asadar Maramuresul a castigat cu 4-1(3-1) în fața Bihorului (Antrenor  Szekrenyes Laszlo),golul echipei bihorene fiind marcat de Matei Evelina.

La U 14 Bihorul Vancea Carla si Vancea Giuliu(Grosi), Covaci Casiana ( Pestis), Olcian Teodora (Alesd), Modog Andrea ( Luncsoara),(Antrenor Ficut Csaba) a reusit sa castige ambele partide,2-1 (1-0) cu AJF Salaj marcand prin Vancea Carla si Bere Andrea si 1-0 (0-0) cu AJF Maramures prin reusita lui Ciuta Daina.La cea de a treia partida AJF Maramures -AJF Salaj 4-0 (0-0)

Arbitrajul a fost asigurat de Iabloncsik Roxana si Schuster Jozefinne.

 

Urmărește-ne și pe Google News