Proiectul initiat de Federatia Romana de Fotbal si UEFA ,,Fotbal si Feminitate,, la Techea

455

Sâmbătă a avut loc prima etapa a proiectului initiat de Federatia Romana de Fotbal si UEFA ,,Fotbal si Feminitate,, proiect pentru popularizarea fotbalului feminin. AJF Bihor face parte din grupa a IV impreuna cu AJF Salaj si AJF Maramures.

 

La sală de sport din Tetchea echipele U14 a trei județe (Maramureș Salaj si Bihor) respectiv doua formații U 12 (Maramures si Bihor) sau duelat în cadrul primului turneu.

La  U 12 s-a disputat o singura partida din motivul ca AJF Salaj nu a avut echipa la categoria asta,asadar Maramuresul a castigat cu 4-1(3-1) în fața Bihorului (Antrenor  Szekrenyes Laszlo),golul echipei bihorene fiind marcat de Matei Evelina.

La U 14 Bihorul Vancea Carla si Vancea Giuliu(Grosi), Covaci Casiana ( Pestis), Olcian Teodora (Alesd), Modog Andrea ( Luncsoara),(Antrenor Ficut Csaba) a reusit sa castige ambele partide,2-1 (1-0) cu AJF Salaj marcand prin Vancea Carla si Bere Andrea si 1-0 (0-0) cu AJF Maramures prin reusita lui Ciuta Daina.La cea de a treia partida AJF Maramures -AJF Salaj 4-0 (0-0)

Arbitrajul a fost asigurat de Iabloncsik Roxana si Schuster Jozefinne.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.