Primarul orașului Aleșd a participat la întâlnirea cu ​Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe (video)

763

Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, aflat astăzi într-o vizită de lucru în județul Bihor, s-a întâlnit cu reprezentanții CNADNR pentru a discuta implementarea cât mai rapidă a proiectelor aflate în curs, precum și demararea de noi proiecte în regiune.

 

Dintre acestea, amintim: Varianta de Ocolire Satu Mare, Ștei și Aleșd.

„A fost desemnat câștigătorul licitației pentru execuția Variantei de Ocolire a orașului Aleșd. Dacă nu vor fi înregistrate contestații în următoarea săptămână, contractul va putea fi semnat” a declarat Sorin Bușe Ministrul Transporturilor.

Varianta sud a șoselei de centura a orașului Aleșd în lungime de 8.087 m va începe devierea între Lugasu de Jos si Aleșd, va urma aproximativ cursul Crişului Repede si va reintra în DN 1 între Tinaud si Groș nu a putut fi demarată până în prezent din lipsa de finanțare.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.