Prima victorie a Crişului Aleșd Juniori D

683

Miercuri, Crişul Aleșd Juniori D a  bifat primul succes , după meciul cu C.S.S Salonta jucata  pe terenul din Salonta, aleșdenii sau impus  cu 5-1.
„Am jucat foarte bine, ne-am desprins foarte repede pe tabela şi am câştigat detaşat. Suntem în creştere de formă şi acest lucru este pozitiv în perspectiva meciurilor ce vor urma”, a declarat antrenorul Lele Mihai la finalul meciului.

 

„Remarc toata echipa si ii felicit pentru daruire si victorie,iar eu sper ca victoria sa aduca victorii in continuare” a declarat antrenorul Crisului Aleșd Juniori D  Răzvan Soit.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.