PREMIERĂ în Aleşd

1225

Incepând cu ziua de luni, 27 iunie 2016, Baza sportivă a Liceului Teoretic „Constantin Șerban” din Aleșd, va putea fi folosită de elevi și tinerii din oraș, în mod gratuit, între orele 16 – 20, cu respectarea strictă a condițiilor și regulile stabilite de conducerea școlii.

 

Intrarea în incintă se va face obligatoriu numai pe poarta deschisă și înscrierea la gardianul de serviciu. Pentru tinerii din afara școlii intrarea se va face pe bază de buletin.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.