Un tânăr fără permis a ajuns la spital după ce s-a izbit cu motocross-ul de un gard

1396
Foto © AlesdOnline arhivă

Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital în urma unui accident. Băiatul ar fi pierdut controlul direcției și s-a izbit cu motocross-ul într-un gard.

„Miercuri, 19 mai, la ora 11.55, în localitatea bihoreană Borumlaca, un tânăr de 19 ani, din Comuna Popești, județul Bihor, în timp ce conducea un autovehicul de tip motocross, fără a avea montate plăcuțe cu numărul de înmatriculare și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat gardul unui imobil din localitate”, a precizat comisar- șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

În urma accidentului rutier, conducătorul autovehiculului a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

În cauza a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Compartimentului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.