O femeie în timp ce se deplasa pe partea carosabilă a fost lovită cu oglinda laterală de o autoutilitară!

1018
poliția rutieră
Foto caracter ilustrativ
 

O femeie de 75 de ani a suferit leziuni ușoare după ce a fost lovită de o autoutilitară. Evenimentul s-a produs marți, în localitatea Popești. 

 

“Marți, 3 decembrie, la ora 19.30, pe drumul județean 191/A în localitatea Popești, un tânăr de 21 de ani, din comuna Tăuteu, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Voivozi Ciutelec, a accidentat ușorcu oglinda retrovizoare dreapta a autoutilitarei, o femeie de 75 de ani, din Popești, care circula pe partea carosabilă, în aceeași direcție”, transmite comisarul şef Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.