Lemne de foc fără documente justificative, confiscate de polițiștii bihoreni

192

Miercuri, polițiștii Secției nr.11 de Poliţie Valea lui Mihai au depistat în trafic, în localitatea bihoreană Voivozi, un bărbat de 28 de ani, din comuna Cherechiu, în timp ce transporta cu o autoutilitară 1,76 metri cubi de lemne de foc, de esență prun, fără a avea aviz de însoțire.

 

Cel în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr.171/2010 cu amendă în valoare de 2.000 lei, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării și predat Ocolului Silvic Săcueni.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.