Inconştineţa sau necunoaşterea poate conduce la accidente nefaste la Derna  

1552
Derna
Foto ©️ Garda de Mediu Bihor

Ca urmare a controalelor tematice efectuate la depozitele de deşeuri industriale neconforme, comisarii Gărzii de Mediu Bihor au identificat o situaţie fără precedent.

 

Pe batalul din exteriorul fostei societăţi (aflate în faliment) care fabrica produse obţinute din prelucrarea ţiţeiului, au fost identificate urme de treceri peste gheaţă în zona unde gardul este deteriorat, creând astfel un adevărat pericol, pentru cetăţenii care se aventurează pe stratul subţire al gheţii.

„ACEST DEPOZIT ARE O ADÂNCIME MAI MARE DE 5 M, AVÂND UN CONŢINUT DE GUDROANE ACIDE ŞI BITUMURI EXTREM DE PERICULOASE, fapt relatat în repetate rânduri şi de către presa locală din judeţul Bihor”, transmit reprezentanții gărzii de mediu Bihor.

Pentru neconformităţile constate au fost stabilite lichidatorului judiciar măsuri de remediere a gardului în vederea preîntâmpinării unor eventuale accidente, fiind aplicată şi o nouă sancţiune în valoare de 50.000 lei.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.