Copil din Popești lovit de mașină. A traversat strada prin loc nepermis

1445
Ambulanță
Foto caracter ilustrativ

Miercuri, 3 martie, în jurul orei 12.15, pe drumul județean 191/A, în localitatea bihoreană Popești, un bărbat de 31 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism dinspre Ciutelec înspre Voivozi, a accidentat un minor de 6 ani, din Popești, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și nesemnalizat, din partea stângă înspre partea dreaptă a direcției de deplasare a autovehiculului. 

În urma evenimentului rutier, minorul a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Tot, miercuri, la ora 09.00, pe raza localității bihorene Surduc, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat un bărbat de 25 de ani, din aceeași localitate.

Judecătoria Oradea a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani de închisoare în regim de detenţie și 1.866 de lei amendă penală, pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui autoturism neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.