Copil din Popești lovit de mașină. A traversat strada prin loc nepermis

1424
Ambulanță
Foto caracter ilustrativ

Miercuri, 3 martie, în jurul orei 12.15, pe drumul județean 191/A, în localitatea bihoreană Popești, un bărbat de 31 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism dinspre Ciutelec înspre Voivozi, a accidentat un minor de 6 ani, din Popești, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și nesemnalizat, din partea stângă înspre partea dreaptă a direcției de deplasare a autovehiculului. 

În urma evenimentului rutier, minorul a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Tot, miercuri, la ora 09.00, pe raza localității bihorene Surduc, polițiștii Secției nr.5 de Poliție Rurală Oradea au depistat un bărbat de 25 de ani, din aceeași localitate.

Judecătoria Oradea a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani de închisoare în regim de detenţie și 1.866 de lei amendă penală, pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui autoturism neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.