Copil de 7 ani lovit de o maşină. A traversat strada printr-un loc interzis

1015
Smurd- Aleșd-ISU- Bihor
Foto caracter ilustrativ
 

Joi, 17 septembrie, la ora 12.15, pe drumul județean 191/A, în localitatea bihoreană Bogei, un tânăr de 24 de ani, din comuna Popești,

județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Popești – Tăuteu, a acroșat un minor de 7 ani, din Bogei, care se angajase în traversarea carosabilului, în fugă, prin loc nepermis și nesemnalizat corespunzător.

În urma accidentului rutier, minorul a suferit leziuni ușoare.

Poliţiştii rutieri bihoreni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.