Coliziune frontala pe contrasens, trei femei din Derna au ajuns la spital

1707
smurd Aleșd noaptea
Foto © AlesdOnline arhivă

Luni, 13 ianuarie, la ora 05.00, pe drumul comunal 115, în localitatea bihoreană Tria, un bărbat de 49 de ani, din comuna Sânmartin, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism înspre Dernișoara, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum.

Astfel, pe un carosabil acoperit cu polei și într-o curbă ușoară înspre dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 61 de ani, din comuna Derna, județul Bihor.

În urma accidentului rutier, trei femei de 57, 49 și 56 de ani, toate din comuna Derna, pasagere în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportate la spital.

Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.