Adolescentă de 16 ani din Derna dată dispărută

3343
FARKAS ALEXANDRA PATRICIA
FARKAS ALEXANDRA PATRICIA

Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Polițiștii Postului de Poliție Derna din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au fost sesizați sâmbătă, 7 decembrie, în jurul orei 23.40, cu privire la faptul că minora FARKAS ALEXANDRA PATRICIA, de 1ani, din comuna Derna, sat Tria, județul Bihor, a plecat voluntar de la domiciliu în cursul aceleiași seri, de 7 decembrie 2019, în jurul orei 23.35 şi nu a mai revenit.

Minora a mai fost plecată de la domiciliu, revenind de bunăvoie.

SEMNALMENTE: aproximativ 1,60 m înălțime, 55 de kg., constituție atletică, faţă ovală, ochi verzi, păr roșcar, ondulat, de lungime medie, nu are semne particulare.

ÎMBRĂCĂMINTE: Pantaloni din bumbac, negri, tricou alb, cămașă în carouri, verde cu alb, papuci din cauciuc albaștri.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.