Activitate ilegală de colectare deşeuri feroase în localitatea Popeşti!

404
Foto ©️ Garda de Mediu Bihor

Ca urmare a solicitării Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor – Secţia 4, Poliţia Rurală Marghita, în data de 07.05.2021 comisarii Gărzii de Mediu Bihor au identificat o activitate ilegală de Colectarea deşeurilor nepericuloase (deşeuri feroase) conform cod CAEN 3811.

 

Colectarea deşeurilor feroase se efectua cu o autoutilitară, fiind identificate circa 600 Kg deşeuri feroase. Pentru această activitate, persoana fizică identificată nu deţine Autorizaţie de Mediu.

Ca urmare a inspecţiei de mediu s-a stabilit ca măsură: “Interzicerea desfăşurării activităţii de colectare a deşeurilor nepericuloase fără a deţine act de reglementare din punct de vedere al mediului.”

Astfel persoana fizică identificată a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5000 lei, pentru nerespectarea OUG 195/2005 cu privind protecţia mediului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.