Acroșaj în timpul unui viraj la Voivozi

144

Vineri, 6 mai în localitatea bihoreană Voivozi, o femeie de 84 de ani, din Voivozi, în timp ce circula pe o bicicletă cu care transporta o minoră localnică de 7 ani, la efectuarea unui viraj, a pierdut controlul asupra direcției și a acroșat poarta metalică a unui imobil.

 

În urma accidentului rutier, minora a suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportată la spital.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.