Pompierii militari Alesdeni îi sărbătoresc pe copii

365

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, în data de 01.06.2016, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” va organiza pentru toţi copiii  “Ziua Porţilor Deschise”, Alesdenii sunt asteptati la sediul unităţii, Staţia de Pompieri Aleşd,

 

Astfel, miercuri, între orele 10.00-14.00, sărbătoriţii zilei vor fi angrenaţi de către pompierii militari într-o serie de activităţi plăcute şi interactive, menite a-i învăţa să-şi protejeze viaţa şi sănătatea  şi vor asista la exerciţii demonstrative de stingere a incendiilor, salvare de la înălţime, descarcerare, echipare contracronometru, etc..

De asemenea, copiii vor avea posibilitatea de a deveni pentru câteva momente pompieri militari, prin exersarea refulării apei la ţintă, „probarea” echipamentelor specifice salvatorilor şi „explorarea” tehnicii şi mijloacelor de intervenţie din dotarea inspectoratului.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.