OASPEȚII ȘI-AU ONORAT BLAZONUL

375
Foto © Juniori CS Crisul Aleşd

CRIȘUL ALEȘD – UNIVERSITATEA ORADEA 1 – 3 ( 0-1)                                 

 

La juniori : 1 – 3 

Stadion: Crișul

Spectatori: cca 50

Au marcat: Zetocha ( 62)// Bulz(8), Briciu (77), Jemad (83)

C.G. Mureșan, Balog I//Fărcuța,  Ilieș

Arbitrii: Cormoș Cosmin, Albu Sergiu, Andor Marius, Rezervă Terici Gabrian

Obs. AJF. Rusu Gheorghe

CRIȘUL: Tîrtea, Fogoroși( 40 Edveș), Dejeu, Chiș, Cătană, Popa A. Mureșan, Țap, Balogh Cl. (46 Șitău), Zetocha, Balogh I.                                                                                         Antrenor Mircea Madar

UNIVERSITATEA: Danciu, Bulz, Pocian, Tegzeș, Jurcă, David, Fărcuța, Briciu, (49 Ilieș), Pop (80 Giura), Neaga (85 Urbanovschi), Baran (62 Jemad)

                                                                                          Antrenori: Gheorghe Dumitrescu și Stance Lucian

Urmărind lista cu jucătorii echipei oaspete, cu nume consacrate în fotbalul bihorean, victoria previzibilă s-a confirmat. Locul ocupat în fruntea clasamentului este meritat și cu siguranță v-a fi greu de înlocuit. Echipele urmăritoare vor  trebui să se ridice la nivelul Universității pentru a o putea detrona. Prin ce se caracterizează jucătorii acestei echipe ? Prin controlul balonului, dribling , posesie și demarcări. La aceste calități individuale se adaugă jocul colectiv și eficient. Oaspeții au venit la Aleșd, relaxați, considerând meciul facil în care se punea problema, doar a scorului. Pe teren însă lucrurile au stat altfel. Gazdele cu toate absențele(4), cauzate de accidentări, au pus probleme oaspeților în special în repriza secundă. Jocul a debutat cu atacuri în trombă a oaspeților, pe fondul unui trac al gazdelor. Primul gol este reușit de Bulz (8), care din colțul careului, reia în colțul lung o centrare în diagonală primită de la Neaga și (0-1). Gazdele nu pot contracara iureșul oaspeților care își impun jocul combinativ, creând panică la poarta lui Țîrtea. Nega (9), Briciu( 31), șutează pe lângă poartă, Baran (28), șutul său prinde poarta dar portarul atent prinde balonul. În această repriză gazdele expediază doar un șut din lovitură liberă (Cătană , 16), dar șutul nu atinge ținta. Repriza a doua este mai dinamică, gazdele „sau trezit”, echilibrează jocul, atacurile se succed la ambele porți, jocul devine frumos și antrenant. Echipa Crișul și-a dovedit calitățile, jucând de la egal cu mai titrații lor adversari.  Dovadă este golul egalizator reușit de Zetocha( 62) care reia din apropiere o minge „bâlbâită” de apărători, în urma unei lovituri libere. Acest gol trezește orgoliul oaspeților care se aruncă în atac, iar după câteva tentative de gol prin Pop( 74), Naga (76) reușesc prin Pocian (77), să înscrie, reluând în colțul lung o minge respinsă de apărători din corner. 1-2 Gazdele nu renunță și își creează oportunități de gol, neglijând însă apărarea. În minutul 83, Jenad , scapă singur spre poartă și cu o scăriță peste portar stabilește scorul final 1-3. Peste 3 minute gazdele beneficiază de o lovitură liberă de la 16 m. rămasă fără rezultat pe tabelă.  

                                                                                               Nicu Răcuciu

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.