O nouă victorie pentru Crişul Aleșd Juniori D 

731

​Azi 03.10.2016 s-a disputat o noua etapa din campionatul juniorilor D.

 

Pe stadionul din Alesd s-au intalnit echipele Crisul Alesd-Foresta Tileagd scor 7-1.Meciul s-a disputat pe o ploaie măruntă,victoria a fost clara, pe un teren alunecos,pentru echipa gazda marcand :5 goluri Balogh Gabriel;1 gol Poput Bogdan;1 gol Leonesc Bogdan.

Crisul Alesd : Pintea Elisei;Fechete Paul;Ardelean-Bogdan Ionut;Gabrian Alexandru;Fogarasi Bogdan;Balogh Gabriel;Poput Bogdan; Iosif Mark;Leonescu Bogdan;Mate-Bendoni Raul; Cubalac Marian;Ciubotariu Raul;Bucsias Levente;Blahuta Stefan;Madar Andrei;Parcalab Sergiu; Revesz Radu;Murguly Razvan;   
Antrenori : Razvan Soit; Mihai Lele.

Felicitări echipei  pentru daruirea aratata in teren in ciuda conditiilor atmosferice.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.