Mr.Juve la  Zilele Comunei Vârciorog

1357

Cetățenii din Vârciorog se vor putea destinde în cadrul manifestărilor organizate pentru a marca ziua comunei. Duminică, 31 iulie 2016.

 

Potrivit organizatorilor, vor avea loc spectacole la care vor participa cunoscuţi interpreţi (Mr.Juve,NEK,Varu Sandel,Party Band,Ansamblu Folcloric Ausana).

Participanții la Zilele Comunei vor putea servi mâncăruri traditonale din Bihor, iar copiii se vor putea distra în locurile special amenajate.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.