„Mladite alesdene ” la Sărbătoarea Recoltei din Oradea

449

Ansamblul folcloric „Mladite alesdene” al  Liceul Teoretic „Constantin Serban” Alesd, format din elevi ai clasei pregatitoare pana la cls a VI-a, au participat azi la spectacolul organizat in Cetatea Oradea pentru promovarea si conservarea culturii traditionale .

 

Invitatia a fost din partea d-nei Claudia Postolache de la Centrul de Promovare si Conservare a Culturii Traditionale Oradea dar si Roxanei si lui Ciprian de la Centrul de Informare si Promovare a Turismului din cadrul Primăriei Alesd.

Dupa spectacol au avut o  întâlnire cu doi reporteri ai unei televiziuni din Germania.Promovarea culturii traditionale a depasit granitele României.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.