MINORĂ DISPĂRUTĂ DE LA DOMICILIU AŢI VĂZUT-O?

714

ARDELEAN NATALIA IOANA, de 14 ani, din municipiul Oradea, a plecat de acasă la 28 mai 2016 şi nu a mai revenit.
SEMNALMENTE: înălţime 1,60 m, 45 kg., constituţie atletică, faţă ovală, ten deschis, ochi albaștri, păr blond închis, drept, de lungime medie, nu are semne particulare.
ÎMBRĂCĂMINTE: Bluzon negru cu cordon, maieu lung, roșu, cu dungi orizontale, blugi albastru deschis, pantofi sport roz.

 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.