Grădiniţa „Elim” din Hotar, Şcoala Gimnazială Nr.1 Butani, structura Grădiniţa Cu Program Normal Nr.4 Gălăşeni vor funcționa săptămâna viitoare integral online

953

Inspectoratul Școlar Județean Bihor a actualizat în urma centralizării raportărilor din școli, situația referitoare la funcționarea unităților de învățământ în intervalul 31 01-04 02 2022. 

 

Situația cuprinde cele 712 unități de învățământ la care se adaugă 6 cluburi sportive respectiv Palațul Copiilor din Oradea, Cluburile Copiilor din Marghita, Salonta, Beiuș, Ștei, și Aleșd. Așadar lista cuprinde un număr de 724 unități de învățământ.

Conform ultimelor raportări 7 unități de învățământ vor funcționa săptămâna viitoare integral online: Grădiniţa cu Program Normal „Elim” Hotar, Liceul de Arte Oradea, Liceul Tehnologic Sanitar „Vasile Voiculescu” Oradea, Școala Gimnazială „Toldy” Sânnicolau de Munte, Şcoala Gimnazială Nr.1 Butani, structura Grădiniţa Cu Program Normal Nr. 4 Gălăşeni, Colegiul Național „Emanuil Gojdu” Oradea, Liceul Teoretic ”Ady Endre” Oradea. Acestea funcționează online datorită imposibilității de asigura suplinirea cu personal. 

1025 de elevi/preșcolari erau infectați cu covid-19 la momentul raportării, 396 de cadre didactice și 217 clase cu activitatea suspendată, funcționând online.

Conform ultimelor raportări la nivelul școlilor în urma testărilor rapide efectuate miercuri și joi s-au diagnoticat pozitiv 163 de cazuri, din care s-au confirmat 78.   

Situația detaliată pe unități de învățământ se regăsește mai jos:

Lista-scoli-28012022

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.