Un bărbat din Lugașu de Sus, prins la volan fără permis

1079
poliția rutieră Aleșd
Foto © AlesdOnline arhivă

Vineri, 17 aprilie, la ora 13.05, pe drumul comunal 168, în localitatea bihoreană Lugașu de Sus a fost depistat în trafic un localnic, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

Sâmbătă, 18 aprilie, la ora 19.45, pe strada Suişului din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Oradea au depistat în trafic un tânăr de 19 ani,din municipiul Timișoara, județul Timiş, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Duminică, 19 aprilie, la ora 17.40, pe strada Plopilor din municipiul Beiuș a fost depistat în trafic un tânăr de 19 ani, din Belgia, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

Duminică, 19 aprilie, la ora 19.45, pe drumul județean 764/F, în localitatea bihoreană Șuncuiș, polițiștii rutieri din Beiuș au depistat în trafic un minor de 15 ani, în timp ce conducea un motociclu neînregistrat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, vineri, 17 aprilie, la ora 12.20, pe drumul comunal 21, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Rurală Biharia au depistat în trafic un bărbat de 52 de ani, din localitatea Sălard, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.