Trei tineri cercetați de polițiștii din Lugașu de Jos. Au furat grinzi din lemn, în valoare de aproximativ 10.000 de lei

955
Polița noaptea
Foto caracter ilustrativ

Joi, 3 iunie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Postului de Poliție Lugașu de Jos din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au identificat și cercetat trei tineri de 26, 22 și 16 ani, din comuna Tileagd, județul Bihor, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bihoreni îi bănuiesc pe aceștia că, în noaptea de 26 spre 27 mai a.c., ar fi pătruns pe șantierul de lucru al unor case în construcție de pe raza localității bihorene Urvind și ar fi sustras 8,77 metri cubi de grinzi din lemn, în valoare de aproximativ 10.000 de lei. 

Prejudiciul a fost recuperat integral de polițiștii bihoreni.

Polițiștii Postului de Poliție Lugașu de Jos continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor trei persoane.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.