Tragedie pe DN1, la Lugașu de Jos. Un pieton a fost lovit mortal de o maşina

5787
Accident mortal Lugașu de Jos
Foto © AlesdOnline
 

Un bărbat a fost ucis pe loc sâmbătă seară, într-un accident rutier petrecut pe DN1, în afara localităţii Lugasu de Jos. Tragedia a avut loc în jurul orei 23.00.

 

“În 24 august la ora 23.00 pe DN1 în afara localităţii Lugașu de Jos, un barbat de 40 de ani din Valea lui Mihai, Județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Alesd, a accidentat un bărbat de 69 de ani din comuna Giulesti, Județul Maramureș, care circula pe partea carosabilă în aceeasi direcție de deplasare, fără a fi echipat corespunzător cu îmbrăcăminte cu elemente refectorizante. În urma accidentului rutier din pacate pietonul a suferit leziuni care i-au provocat decesul”, a precizat pentru AlesdOnline comisarul şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale.

 
 
Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.