Tânăr din Lugașu de Sus, prins conducând fără permis un motociclu cu număr fals de înmatriculare

589
poliția rutieră Aleșd 2019
Foto © AlesdOnline arhivă

Depistat în timp ce conducea fără permis, un motociclu neînmatriculat și cu număr fals.

 

Potrivit polițiștilor joi, 14 aprilie, la ora 15.20, pe strada Rândunicii din localitatea bihoreană Aleșd, polițiștii rutieri din Aleșd au depistat în trafic un tânăr de 23 de ani, din localitatea Lugașu de Sus, județul Bihor, în timp ce conducea un motociclu neînmatriculat, cu număr fals de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii bihoreni au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Tot joi, 14 aprilie, la ora 11.00, pe D.N. 19, în localitatea bihoreană Biharia, polițiștii Secţiei nr.3 de Poliţie Rurală Biharia au depistat în trafic un bărbat de 30 de ani, din comuna Merișani, județul Argeș, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

De asemenea joi, la ora 12.50, pe drumul județean 764 E, în localitatea bihoreană Cărpinet, polițiștii Secției nr. 10 de Politție Rurală Ștei au depistat în trafic un bărbat de 40 de ani, din localitatea Vașcău, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, cu care tracta o remorcă neînregistrată, construită artizanal și fără a avea elemente de identificare.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 

Urmărește-ne și pe Google News

 
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.