Tânăr din Lugașu de Jos pe scuter fără permis. Polițiștii l-au oprit în trafic

1364
poliția rutieră Aleșd
Foto © AlesdOnline arhivă

Luni, 2 noiembrie, pe o stradă laterală din localitatea bihoreană Lugașu de Jos, polițiștii rutieri din Aleșd au depistat în trafic un localnic de 23 de ani, în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Tot, luni, la ora 02.00, pe strada Revoluției din localitatea bihoreană Valea lui Mihai, polițiștii Secției nr.11 de Poliție Rurală Valea lui Mihai au depistat în trafic un bărbat de 26 de ani, din comuna Pișcolt, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Adrian Fora
Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.