Tamponare între două mașini, la Lugașu de Jos. Din fericire au fost doar pagube materiale (foto)

2895
 

Accident rutier în comuna Lugașu de Jos. Din câte se pare, două mașini au intrat în coliziune. Totul s-a întâmplat astăzi, sâmbătă în jurul orei 18:10.

La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje ale Stației de Pompieri Aleșd și ale Serviciului Județean de Ambulanță Bihor.

Persoanele implicate în eveniment au fost investigate de echipajele de urgenţă, însă, din fericire, nimeni nu a fost rănit grav.

Potrivit IPJ Bihor, accidentul a fost soluționat ca și tamponare.

Cele două autoturisme implicate au fost însă serios avariate în urma impactului.

Fondator și Redactor-șef al AlesdOnline, Adrian Fora lucrează în presa locală din 2007, este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și al Asociaţiei DJ-lor Profesionişti din România. A început să lucreze ca Dj, reporter și apoi ca redactor-șef în redacția Radio Transilvania Aleșd. Scrie reportaje pe care le ilustrează adesea cu fotografii și informații din toate domeniile de activitate, plecând de la administrație și politică și ajungând pâna la sport sau la viața agitată a orașului Aleșd și a celorlalte localități din Bihor. Crede că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii.